ÖKO gőzautómosó

Védje a környezetet a Gőzautómosóval, amely nem csak az illatosítást és a fertőtlenítést biztosítja, de megoldást nyújt a víztakarékos, környezetbarát autómosásra is, kémiai adalékanyagok nélkül. A Száraz gőz alkalmazása egy teljesen Zöld technológia, ami lehetővé teszi a környezetbarát, vegyszermentes fertőtlenítést.

ÖKO gőzmosóA ügyfél otthonába visszük a szolgáltatást. A gőzmosó akár a parkolójukban is bevethető, az autó szükségtelen (és kockázatos) mozgatása nélkül, megkímélve az ügyfelet a külső autómosók igénybevétele okozta időveszteségtől. A Ti-Ti Autókozmetika Gőzautómosó csapata képes megtisztítani egy autó külsejét mindössze 20 perc alatt és 30 perc alatt elvégezni a teljes külső-belső tisztítást. A szolgáltatás ideális bármilyen méretű új, vagy használt autó esetében.

ÖKO gőzmosóAz erős hőingadozás elpusztítja a kullancsokat, bolhákat, amelyek megbújhatnak a kárpitban, és eltávolítja a baktériumokat, gombákat és atkákat, amelyek allergiás megbetegedéseket okoznak. A hosszan tartó, rendszeres kémiai termékekkel való kezelésre idővel a baktériumok és vírusok ellenállóvá válnak. A kórokozók nem ellenállóak a gőztisztítás okozta hőingadozással szemben. Más tisztítási módszerektől eltérően, a gőz képes elérni az összes felületi repedésbe és hasadékba. A kórokozók még gyakori gőzfázisú tisztítás esetén sem válnak immunissá a kiváltott hőingadozással szemben!